MTB GUIDE

Mountainbike Guide
Wel wat ervaring op de mountainbike, maar toch nog graag iemand erbij die je tips en tricks geeft en je de weg op het parcours wijst? Dan is het Mountainbike Guide arrangement iets voor jullie.

De trip begint met een inleiding over jou en je fiets. Hoe kun jij je fiets het beste afstellen? Wat is het juiste gebruik van de remmen en de versnellingen? En waar moet je bij het fietsen voornamelijk op letten?
Dit zijn essentiële vaardigheden voor een goede basis om op pad te gaan. Wanneer deze elementen er in zitten, gaan we naar de track. Op de track geeft de instructeur aanwijzingen over bijvoorbeeld je houding, de juiste versnelling of de juiste techniek. Daarnaast zorgt hij/zij ervoor dat het gezellig is, dat er een pauzemoment is en dat de groep niet uit elkaar valt.
Qua materialen hoeft u zich geen zorgen te maken. U krijgt bij dit arrangement een mountainbike vanuit onze verhuur met helm, bidon en vignet. Heeft u zelf een mountainbike? Geen probleem, dan passen we de offerte daar op aan.
Heeft u wensen of ideeën voor wat betreft koffie, lunch diner? Neem gerust contact met ons op. We nemen u graag mee in de mogelijkheden om er voor u een toffe en enerverende mountainbiketrip van te maken.

Overzicht activiteit

Wat kun je van deze activiteit verwachten?
Balans
0%
Techniek
0%
Parcours
0%
Vertrouwen
0%

Soort activiteit: Mountainbiken met gids

Bij de prijs inbegrepen: Huur mountainbike met helm en vignet. Instructies van een ervaren instructeur.

Leeftijd: Vanaf 16 jaar

Aantal personen: 5 tot 16 deelnemers

Locaties: Routes Utrechtse Heuvelrug (Rhenen/Kwintelooijen, Amerongen, Hoge Ginkel, Leersum, Zeist, Austerlitz, Lage Vuursche en Hoge Vuursche)

Duur van de clinic: ca. 2 tot 3 uur (tijd is een indicatie. Afhankelijk van de groepsgrootte)

Prijs: €49,- p.p.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid

    Huur MTB's
    Privacy voorkeuren
    Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie via uw browser op geslagen worden. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.