MTB CHALLENGE

Mountainbike Challenge

Mountainbikers opgelet! wil je alle stress uit je lijf en moe worden, geef je dan op voor de mountainbike challenge. Aan het einde van de challenge kun je verzekerd zijn van een goed en voldaan gevoel. De opmaat gemaakte mountainbike-clinic geven wij in samenwerking met Mountainbike Challenge en GoMTB

Wil jij meer uitdaging en je grenzen verleggen? Heb jij ervaring met mountainbiken? Met de mountainbike Challenge testen we jouw conditie en dagen we je uit om de mountainbike echt onder controle te krijgen. Samen fietsen we de route en geven we tips & tricks zodat je de bochten nog sneller kunt nemen. Langs steile hellingen, modderige paden en bochtige weggetjes, je moet het wel durfen. Onder de professionele begeleiding van Outline Travel, oefen je je om echt alles uit de mountainbike en jezelf te halen. 

De mountainbike verhuur is gevestigd in Veenendaal, dit is de perfecte locatie voor de routes voor bijvoorbeeld de Amerongse Berg. We kunnen de mountainbike Challenge  voor een grote groep organiseren en je kunt zelf kiezen waar je wilt gaan mountainbiken. Wij leveren de mountainbikes ter plaatse en zorgen dat er een professionele mountainbiker jullie begeleidt.

Overzicht activiteit

Balans
0%
Techniek
0%
Parcours
0%
Vertrouwen
0%

Soort activiteit: Mountainbiken met deskundige instructeur

Bij de prijs inbegrepen: Huur mountainbike met helm en vignet. Instructies van een ervaren instructeur.

Leeftijd: Vanaf 16 jaar

Aantal personen: 5 tot 16 deelnemers.

Locatie: Routes Utrechtse Heuvelrug (Rhenen/Kwintelooijen, Amerongen, Hoge Ginkel, Leersum, Zeist, Austerlitz, Lage Vuursche en Hoge Vuursch

Duur van de challenge: ca. 4 tot 5 uur (tijd is een indicatie. Afhankelijk van de groepsgrootte)

Prijs: €69,- p.p.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid

    Huur MTB's
    Privacy voorkeuren
    Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie via uw browser op geslagen worden. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.