Mountainbike Cursus

Mountainbike Challenge

Sportievelingen opgelet! Afzien in de frisse buitenlucht, alle stress uit je lijf fietsen en moe, maar voldaan, thuiskomen. Voor groepen organiseren wij op maat gemaakte mountainbike-clinics in samenwerking met Mountainbike Challenge en GoMTB.

Heb jij ervaring met mountainbiken, maar zoek je meer uitdaging en wil je graag jouw grenzen verleggen? In de groepsactiviteit Mountainbike Challenge test je jouw conditie, wordt je uitgedaagd in je fietstechniek en fiets je samen een route. Dwars door de modder, over de meest bochtige weggetjes en langs steile hellingen. Onder professionele begeleiding oefen je om je mountainbike nog meer onder controle te krijgen en leer je alles over veiligheid.

Onze fietsverhuur zit in Veenendaal, vlakbij de Amerongse Berg. We kunnen jouw groepsactiviteit hier organiseren, maar het mag ook vanaf een zelf gekozen locatie. Wij leveren de mountainbikes en zorgen ervoor dat u professioneel begeleidt wordt.

Wilt u met de groep ontvangen worden met koffie/thee en wat lekkers, of zelfs een compleet driegangendiner als afsluiting! Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden eens te bespreken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid

    Huur MTB's
    Privacy voorkeuren
    Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie via uw browser op geslagen worden. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.