Mountainbike huren Lage Vuursche

Mountainbike huren in Lage Vuursche

Ten noorden van Utrecht vind je het pittoreske dorpje Lage Vuursche midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Een perfecte omgeving om er actief op uit te gaan. Ieder weekend verzamelen zich hier wandelaars, fietsers én mountainbikers om de bossen in te duiken en te genieten van de prachtige omgeving. Speciaal voor de mountainbikers zijn hier twee parcoursen aangelegd om je zeker een dagdeel mee te vermaken. Of je nu beginner of gevorderd bent, je vindt hier voldoende uitdaging! Wacht dus niet te lang met het reserveren van een mountainbike bij Lage Vuursche om de tracks uit te gaan proberen!

Mountainbike huren Lage Vuursche

De langste MTB-route op de Utrechtse Heuvelrug (22 kilometer) start bij de Kuil van Drakensteyn bij Lage Vuursche. Hiervandaan fiets je eerst door de Kuil, wat gekenmerkt wordt door natuurlijke pumptracks. Verderop op de track heb je onder andere een korte track met een bikepark uitstraling. Er zijn vele leuke singletracks onderweg. Een leuke afwisselende route voor een dagje fun op de mountainbike! De tweede MTB-route met een lengte van ruim 10 kilometer is goed te combineren met de andere mountainbikeroute als je een mountainbike huurt bij Lage Vuursche. Dit is voornamelijk een technische route waarbij een goede concentratie is vereist. Op en af slingerende paden met hier en daar een pittig klimmetje, je ontdekt het als je een mountainbike huurt bij Lage Vuursche!

Verhuur locatie Lage Vuursche

Onze verhuurlocatie ligt midden in de bossen aan de rand van Hollandse Rading waarvandaan je in 10 minuten naar de Kuil van Drakensteyn fietst waar de MTB-routes starten. De Natuurcamping De Fazantenhof is daarmee een uitstekende locatie om een mountainbike te huren voor een actief uitje op de mountainbike bij Lage Vuursche. Zien we jou binnenkort?

Prijzen lijst Lage Vuursche

Bij Natuurcamping De Fazantenhof, onze opstaplocatie, huur je je mountainbike per dagdeel. Voor slechts €30,- verken jij op je mountainbike te routes bij Lage Vuursche. De huur is inclusief vignet en fietshelm. Vergeet niet zelf een bidon mee te nemen!

Prijslijst mountainbike verhuur

Type MTB Tijd Prijs
26 inch 09.30 – 12.30 €30,-
26 inch 13.00 – 16.00 €30,-
29 inch 09.30 – 12.30 €30,-
29 inch 13.00 – 16.00 €30,-

 

Mountainbikes huren grote groepen in Lage Vuursche

Wil je met je vriendengroep, collega’s of familie een actief dagje organiseren bij Lage Vuursche? Wij beschikken over ruim 90 mountainbikes die wij speciaal voor u op een gewenste locatie kunnen bezorgen. Indien gewenst kunnen wij u ook een clinic geven of een mountainbikegids mee op pad sturen. De omgeving van Lage Vuursche biedt voldoende ruimte voor een groepsactiviteit! Wees er op tijd bij met een reservering voor een grote groep, want vol is vol!

mountainbike huren Utrechtse Heuvelrug

Bij Outline Travel weet je zeker dat je lekker kunt mountainbiken.

Ons adres

Buiten in de kuil
zevenlindenweg 9
3749 aw lage vuursche

Ons telefoonnummer

Telefoon: +31 346-445010

Onze verhuurtijden

Maandag – zondag 10:00 tot 13:00 en 13.30 tot 16.30

Huur MTB's
Privacy voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie via uw browser op geslagen worden. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.