Wat is er bij huurprijs inbegrepen

Bij het huren van een Mountainbike ontvangt u:

  • Bidon & helm
  • Duidelijke uitleg over alle onderdelen van de fiets
  • MTB vignet inbegrepen in de huur
  • Indien gewenst een routekaartje met de routes in de directe omgeving

Wat zijn de mogelijkheden voor klik-pedalen?

Het is mogelijk om klik-pedalen op de mountainbike te monteren. Dit dient u vooraf door te geven in verband met beperkte beschikbaarheid.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

U kunt bij ons zowel pinnen als contact betalen. Komt u met een groep, of wilt u een factuur op uw bedrijfsnaam dan kunnen we u ook een factuur sturen.

Wanneer is mountainbikeverhuur open?

De openingstijden zijn elke dag van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00. Op zondag is het niet mogelijk om een mountainbike te huren. Wel kunt u in overleg en op basis van beschikbaarheid de mountainbikes zaterdagmiddag ophalen en maandag weer terug brengen. Neem hiervoor van tevoren even contact op.

Is het mogelijk om een mountainbike te huren zonder te reserveren?

Ja, dat is mogelijk. Wij zijn echter veel zaterdagen helemaal leeg. Wilt u er zeker van zijn dat wij een mountainbike voor u hebben klaarstaan, dan kunt u ons whatsappen, bellen of mailen.

Wat zijn de huurtijden

De huurprijs is per dag. U kunt vanaf 9 uur de mountainbike ophalen en voor 18 uur weer terug brengen. Wilt u andere tijden dan is in overleg veel mogelijk.

Is het mogelijk de mountainbike meerdere dagen te huren?

Jazeker! Onze mountainbikes zijn per dag, week of maand te huur, wanneer u ze maar nodig heeft. Bij het verhuren van meerdere weken, zullen wij de fietsen ter plaatse onderhouden. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen waar wij voor staan: de beste mountainbikes voor de scherpste prijs.

Welke routes zijn er te vinden in omgeving Amerongen?

Regio Amerongen is bij uitstek een goede plek om te starten met een mooie mountainbike-tocht. Er zijn diverse mountainbikeroutes, voor zowel de gevorderde als de beginnende mountainbiker. U kunt van ons een kaart mee krijgen met de verschillende routes. U kunt ook een GPX bestand downloaden of de route bekijken.

Zijn er kindermountainbikes?

Jazeker! Wij hebben een aantal mountainbikes met kleinere framematen.

Is het mogelijk om voor grote groepen mountainbikes te huren?

Jazeker! Wij beschikken over meer dan 80 mountainbikes! Hiervoor geldt dat er van te voren gereserveerd dient te worden. Dit i.v.m. beschikbaarheid.

Waarom bij OutlineTravel een mountainbike huren?

Wij staan garant voor uw mountainbike-ervaring! Met onze uitstekend verzorgde mountainbikes kunt u tot het uiterste gaan. Geen gedoe met versleten versnellingen en remmen. Daarnaast zijn wij gevestigd op een uitstekende mountainbike plek. Goed te bereiken via het openbaar vervoer en binnen een paar minuten kunt u beginnen aan één van de fantastische mountainbike routes bij de Amerongse berg.

Kunnen de mountainbikes bezorgd worden op locatie?

Wij bezorgen op iedere locatie, dat kan zijn in Nederland of zelfs in het buitenland.  Hiervoor kunt u contact met ons opnemen  om de verdere mogelijkheden en kosten te bespreken.

Mountainbike vignet kopen?

Om te mogen mountainbiken heeft u een vignet nodig. Dit is een soort toegangsbewijs voor de mountainbike routes. De routes worden namelijk goed onderhouden en aangepast waar nodig. Dit kost natuurlijk geld en om dit te financieren wordt van iedere mountainbiker gevraagd om een mountainbike vignet aan te schaffen. Wij zijn partner van de Utrechtse Heuvelrug, waardoor u een mountainbike vignet ook bij ons kunt aanschaffen voor €7,50 per vignet. Dit vignet is een heel kalenderjaar te gebruiken.

Huurt u een mountainbike bij ons, dan heeft u geen mountainbike vignet nodig, daar zorgen wij voor.

Huur MTB's
Privacy voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie via uw browser op geslagen worden. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.