Mountainbiken

Mountainbiken
1
‘Wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt’

WAT DRIJFT ONS?
Mountainbiken is een geweldige sport! Eenmaal op de fiets wil je er niet meer vanaf. Over smalle paadjes, hobbelige weggetjes, geweldig. Wij houden van mountainbiken en dit plezier willen we graag met delen.

WAT DOEN WE?
Wij hebben vier opties waaruit gekozen kan worden. De mountainbike Guide is voor de mountainbiker die het leuk vindt om nieuwe routes te ontdekken met een ervaren mountainbiker die die route goed kent. Of de fietser die onderweg wat tips en tricks wil krijgen om een betere mountainbiker wil worden. In onze MTB Clinic wordt uitgebreid ingegaan op de basis elementen van het mountainbiken. De clinic is voor zowel de beginnende mountainbiker als de mountainbiker met al wat meer ervaring geschikt. De mountainbike Challenge is voor de mountainbiker die verder wil met het mountainbiken en daar graag meer les en ondersteuning in wil. Tot slot bieden we met de MTB Privé een masterclass waarin de deelnemer(s) alle aandacht krijgt van de intstructeur en/of gaan we aan de slag met een specifiek onderwerp.

HOE WERKEN WIJ?
Wij zijn er van overtuigd dat we een leuke dag voor u kunnen organiseren. Wij vinden afstemming belangrijk en daarom krijgt u één aanspreekpunt. Zo hoeft u niet elke keer uw verhaal te doen. U kunt bij de offerteaanvraag aangeven welke activiteit(en) u aanspreekt.  Wij nemen vervolgens contact met u op om het met u door te nemen en de doelstelling van uw dag te bepalen. Op die manier willen wij het zo goed afstemmen op uw wensen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de locatie en/of catering door ons te laten verzorgen, zo heeft u geen omkijken naar de hele organisatie.

MTB Guide

Wel wat ervaring op de mountainbike, maar toch nog graag iemand erbij die je tips en tricks geeft en je de weg op het parcours wijst? Dan is het Mountainbike Guide arrangement iets voor jullie.

MTB Clinic

Houd jij wel van een stevige mountainbiketocht en ken jij dat heerlijke gevoel van thuiskomen na een paar uur alles uit je lijf fietsen? Wij dagen jou graag uit om met je groep deel te nemen aan onze mountainbike clinic.

MTB Challenge

Sportievelingen opgelet! Afzien in de frisse buitenlucht, alle stress uit je lijf fietsen en moe, maar voldaan, thuiskomen. Voor groepen organiseren wij op maat gemaakte mountainbike-clinics in samenwerking met Mountainbike Challenge en GoMTB.

MTB Privé

Wil jij alle aandacht van de instructeur of wil jij een specifiek onderwerp behandelen waarin je jezelf wilt verbeteren? Dan is de MTB Privé wellicht iets voor jou. Deze masterclass is voor maximaal 5 personen te boeken. Of je nu geheel beginnend bent of al ervaren, in samenspraak met jou stellen wij de juiste masterclass voor jullie op. Deze lessen staan niet in onze planning, maar we plannen hiervoor graag met u een afspraak.

Huur MTB's
Privacy voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie via uw browser op geslagen worden. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.